Stenungsund

Om oss

Honsbergs Elinstallationer AB är en renodlad elfirma och grundades år 2008 av Patrik Honsberg och Jimmie Björkman. Vi erbjuder tjänster inom installation, service, ombyggnad, el, tele och data till både stora och små kunder. Med säte på Tjörn åtar vi oss uppdrag inom hela Västra Götaland med fokus kring Stenungsund, Orust, Tjörn, Kungälv, Göteborg, Uddevalla och dess närområden. Vi utför arbeten för både företag, kommuner och privatpersoner. Med en stor personalstyrka och bred kompetens hos våra elektriker kan vi även åta oss projekt av större skala.

Vår målsättning är att utföra arbete av hög kvalité till våra kunder med god service till rätt pris. Med marknadens ledande certifieringar och arbetsprocesser utför vi effektivt våra uppdrag med hög kompetens och noggrannhet. Våra elektriker är engagerade, noggranna och har ett genomgående säkerhetsmedvetande i samtliga arbete dem utför. Sedan starten 2008 har vi lagt stor vikt vid att värna om vårt goda rykte och vi anser att vårt bästa omdöme är en återkommande kund. Ni är varmt välkomna att kontakta oss för referenser och mer information om våra tjänster.

I dagsläget är vi 16 elinstallatörer på plats och ni finner våran lokal vid St1 i Fagerfjäll på Tjörn. Se nedan för adress och karta. Ni kan enkelt sända oss en offertbegäran med specifikation för ert projekt direkt här på hemsidan. Vi återkommer så fort vi ges tillfälle och har ni därefter vägarna förbi är ni välkomna att höra av er så bokar vi in ett möte i våra lokaler för att diskutera vidare.

Stenungsund

Här finns vi

 

Besöksadress
Fagerfjäll 81
471 98 FAGERFJÄLL

Postsadress
Honsbergs Elinstallationer AB
Fagerfjäll 81
471 98 FAGEFJÄLL


Telefon
0304-66 80 80

E-mail
info@honsbergsel.se

Honsbergs Elinstallationer AB är ett rekommenderat företag | Stenungsund, Tjörn & Orust

I slutet av 2016 blev vi tilldelade en trygghetscertifiering via Reco.se och blev därmed rekommenderat företag. Serviceanda, kvalité och engagemang är något som vi starkt förespråkar i alla tjänster vi erbjuder. Därav känns det extra kul att få denna certifiering tilldelad vårt företag. Nu siktar vi mot att få fler nöjda kunder i Stenungsund, Tjörn, Orust, Kungälv, Uddevalla och Göteborg med omnejd.